divendres, 26 de novembre del 2021

LA SETMANA DEL 25-N

Hem viscut una setmana ben intensa, amb moments d'emocions fortes, com la suspensió de la sortida a s'Ermita, així com la celebració del 25-N.

Però hi ha hagut moltes més coses. Ho voleu veure? Idò aquí en teniu un resumet que esperam vos agradi:

• En Pere Felip ens ha duit un globus terraqüi ben xulo, que ens anirà molt bé pel que anam estudiant a classe. Moltes gràcies família!!!

• A Fusioart hem avançat la maqueta del volcà, a més de preparar el mural del 25-N:


• A Matemàtiques hem gaudit i après molt dels racons, a més, hem repassat les taules del 2 i del 5, així com les hores (en punt, i mitja, i quart, menys quart), aprenent com es posa en el rellotge digital les hores que venen després de les 12 del migdia:


Hem acabat el projecte de la Terra i el seu interior i hem tengut la visita d'alumnes de 5è A, que ens han explicat el que ells han estudiat sobre els volcans. Gràcies Gamers!


• A Català hem començat a estudiar els adjectius. Ens està costant un poc, però segur que ho aconseguirem!💪

• El 25-N vam anar a veure l'exposició de murals, en vam xerrar i vam escriure un desig a la pissarra devora consergeria:



• Avui hem fet l'acte del 25-N, que ahir no es va poder fer per pluja. Hem cantat ben fort la cançó "Ella" de Bebe i hem escoltat el manifest que han preparat alumnes de 6è:

Hem celebrat els aniversaris del mes de novembre: en Xim i na Júlia. Degut a l'empitjorament de la situació de la pandèmia, no hem pogut compartir el berenar, però ens ho hem passat molt bé cantant, ballant i preparant-los paraules dolces:

🎉MOLTS D'ANYS XIM!!! MOLTS D'ANYS JÚLIA!!!🎉

• I per acabar-ho d'arrodonir, reestrenam les maletes viatgeres i hem penjat el Coliseu a la porta; ja queda menys per tenir-la acabada!!!😊


Per acabar, dues recomanacions:

  • Na Maria ha penjat una entrada al blog perquè vegeu què s'ha fet en les darreres sessions d'Educació Física.
  • Per altra part, si voleu idees per la manualitat nadalenca que han de preparar els vostres fills/es a casa, visitau aquesta entrada del blog de l'escola. Pensau a posar-hi la cordeta i, com a tard, s'ha de dur el dimecres dia 1 de desembre. GRÀCIES FAMÍLIES!!!

Gaudiu del cap de setmana i cuidau-vos molt!!!

Fins dilluns! 😉

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada