divendres, 1 d’octubre del 2021

ACABA SETEMBRE...

Acaba el mes de setembre. Un mes que acostuma a ser de posar-se en marxa, mes d'il·lusions, mes de retrobades, mes de conèixer-nos millor, mes de tornada al dia a dia... I crec que ha estat així com l'hem viscut a la classe.

Si voleu saber què hem fet aquesta setmana, aquí en teniu un petit resum:

Ens hem demanat què sabem, què ens agradaria saber i què volem fer sobre la Terra i el seu interior; tenim molta feina per endavant, però ens fa moltes ganes aprendre! A més, en Rafel ens ha duit uns llibres, que ens ajudaran a contestar algunes preguntes que ens feim, GRÀCIES RAFEL I FAMÍLIA!!! 
Hem tornat a FUSIOART!!! Ens ha encantat retrobar-nos amb na Jenny i l'aula de Fusioart. Hem recordat les normes de l'aula, així com els microespais. Aquí en teniu algunes fotos:
Hem seguit repassant les centenes, així com càlcul mental. Hem estat capaços de fer restes duent amb el material de base 10!!!
Hem continuat treballant la tardor, amb vocabulari i endevinalles.
Hem vist un vídeo sobre "El Imperio Romano" i hem decidit com serà el disseny de la porta; en Toni ja ha començat a preparar-la:
Amb en Juan, hem començat el "Lector 8".
I també hem celebrat els aniversaris d'agost i setembre, però això ho teniu a una altra entrada.

Això és tot de moment.

Aprofitau el cap de setmana per descansar i agafar forces, perquè la setmana que ve, continuam!!! Cuidau-vos molt i fins dilluns! 😉

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada