dijous, 19 de març del 2020

CORONASETMANA. DIJOUS

Bon dia estimats i estimades!!!
Avui serà un gran dia, segur que si! Vull felicitar, en primer lloc a tots els que fan el sant avui, a tots els papis que fan de papis i a las mamis que fan de papi y mami, moltes felicitats! Aquesta cançó va per vosaltres:


Les feines per avui dijous són:
1.Projecte. Heu de mirar el següent video i, després, en un full en blanc, heu d'escriure 5 de les dades que vos resultin més significatives. Heu d'escriure la dada i a què fa referència. A més, heu de dibuixar allò que vos ha cridat més l'atenció. El video dona molta informació, vos recoman que el mireu una vegada seguit, i una altra com feim a classe, anar aturant i assimilant la informació que ens dona, d'acord. Vos encantarà, estic segura!
2.Mates. Avui de mates farem càlcul i operacions. Heu d'agafar el quadern de mates, posar data en boli, títol en majúscula  CÀLCUL I NUMERACIÓ i repassar de colors. 
- Primer copiareu els següents nombres de major a menor en una columna a l'esquerra del quadern i després heu d'escriure en lletres la xifra. Pensau a posar els guions on toca. Vos record que aplicam la regla del...
D(desenes) - U(unitats) - C(centenes)

 1.345 -2.770 -1.435 -2707 -5.909 -9.550 -5.099 -6.998 -6.898 -2.984
 
- Després fareu les següents operacions al quadern:
3.798 + 3.225 + 1.036    ///   5.040 - 2.375  ///   2.394 x 4

3.Llengües. Farem expressió escrita. Heu de mirar la següent cançó de na Damaris Gelabert i , al quadern de llengües, fer una expressió escrita de què vos agradaria ser quan sigueu grans, i per quin motiu. Podeu fer un dibuix per ilustrar-ho. M'encantarà rebre els vostres dibuixos, aspirau ben alt petits i petites científiques, que segur, tot el què dessitjau es complirà!!
Recordau fer les feines netes, ordenades, sense frissar i disfrutant d'aprendre! 
Vos estim i cada dia vos enyor més... Feliç dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada