dimecres, 25 de març del 2020

CORONASETMANA. DIMECRES

BON DIA NINS I NINES!! AVUI VOS DEIX AQUESTA IMATGE QUE SIMBOLITZA QUE LA UNIÓ FA LA FORÇA, I QUÈ JUNTS, SOM MÉS FORTS! ÀNIMS FAMÍLIES !
Resultado de imagen de NIÑOS CUARENTENA
 Aquí vos deix algunes fotos noves d'aquestS dies:














Les feines per avui dimecres seran les següents:
1. Anglès. Com cada dimecres, a la pàgina d'anglès teniu la tasca que na Irene vos ha preparat per avui. Després pensau enviar-li la foto de la tasca feta al seu correu.
2. Mates. Avui m'agradaria que fessim un repàs de la mesura, treballarem els euros. Podeu treballar-ho de diferents maneres, triau la que més vos agrada, o feis dues o les tres, com volgueu i pogueu fer-ho.
- Jocs del blog. Dins el nostre blog, hi ha un apartat de recursos de matemàtiques, si anau al botó d' euros i cèntims teniu per practicar les monedes i bitllets.
- Feineta de mates. La podeu fer en el quadern de mates, posant data en boli i de títol EUROS. Es tracta de treballar les equivalències entre cèntims i euros. Si teniu de veres a casa, podeu practicar-ho, i si no amb els de juqueta que teniu de l'any passat. Fixau-vos bé en el exemple d'adalt!!!

- Muntar una botigueta a casa. Però per fer-la cal tenir en compte algunes cosetes:
  • Agafau uns quants productes que tengueu a casa, per exemple, un paquet d'arròs, una botella d'aigua, galletes, etc.
  • Li heu de posar preu a cada cosa. Podeu fer etiquetes amb un tros de cartró petit, fols, etc.  Alguns productes han de tenir preu rodó , és a dir, només euros, per exemple 5€  i altres amb cèntims, per exemple, 2,45€.
  • Primer començau a practicar amb una sola cosa, i retornau el canvi bé, segons amb quina moneda o bitllet jugau. 
  • Després podeu comprar una cosa amb euros rodons i una altre amb cèntims, recordau que per tornar el canvi de cèntims hem d'arribar a 100 ( 1€).
  • I lo darrer anau sumant diferents elements, i retornau el canvi.
3. Lector. Cada un i una de vosaltres fareu dues pàgines de Lector. Els que, encara no hagiu acabat el número 8, ho feis del 8, la resta del número 9. 
  
FELIÇ DIA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada