dilluns, 30 de març del 2020

CORONASETMANA. DILLUNS 30.

Bon día estimats i estimades! Com ha anat el cap de setmana? Estau tots i totes bé? Esper que si!





Ja sabeu que m'encanta la música i ballar, i què millor manera que començar la setmana que amb un poc d'alegría i positivisme,va per vosaltres!!










Mirau avui abans de començar les feines , podeu fer una volta pel nostre blog. he fet entrades de videos de les normes de l'illa, de fotos de les normes i videos de comanys/es fent el volcà. M'agradaria el poguessiu mirar i gaudir del que han fet els altres. Ara si, si ja heu mirat, començam! 


Les propostes de feines per avui són:

1. Anglès. Avui fareu feina d'anglès. Recordau que heu de mirar a la pàgina d'anglès i enviar a na Irene les feines perque ella pugui veure com vos ha anat fer-ho.

2. Expressió escrita. La proposta per avui d'expressió escrita va relacionada amb un espai especial per vosaltres . Tots i totes, segur que heu creat i si no, creareu, un petit refugi o cabanya a casa. Podeu emprat tot el que volgueu, teles, cartrons, mantes, etc però l'ehy de personalitzar, ha de ser el vostre espai: 
Crear un cartell d'entrada. 
Afegir a l'espai objectes que siguin importants per vosaltres. 

Una vegada creada la cabanya heu de fer:

1r) Un escrit al quadern fent una descripció. Posarem títol, explicarem on és l'espai, quins materials heu emprat, quins objectes heu ficat, com vos sentiu... Recordau fer-ho ordenat, amb la lletra clara i si cal, feis primer l'escrit en brut i després ho passau a net. 
2n) Fer una foto amb vosaltres dedins i enviar la al meu mail. 

Jo també vos mostraré la meva!!!  TENIU DE TEMPS FINS DIVENDRES! 

CREACIÓ I IMAGINACIÓ NO VOS FALTEN, DEMOSTRAU-HO!  
ESPER LES VOSTRES PROPOSTES!


                                           QUE PASSEU UN FANTÀSTIC DIA!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada